Η ισχυρή παρουσία της ΕΛΟΠΥ, ενισχύθηκε φέτος με την επίσκεψη των κ.κ. Υφυπουργού Σταύρου Κελέτση και Γενικού Γραμματέα Γεωργίου Στρατάκου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Συνοδεία του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ κ των κ.κ. Παντελή Γκάσιου, Συμβούλου ΟΕΥ Α’ της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη και Ανδρέα Παππά, Προέδρου του Ισπανοελληνικού Επιμελητηρίου, επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τα μέλη της ΕΛΟΠΥ κ άλλους Έλληνες εκθέτες.
Τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της ΕΛΟΠΥ, προσέλκυσαν πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες, καθώς ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες με τα κύρια είδη που παράγουν τα 22 Μέλη της ΕΛΟΠΥ, τσιπούρα, λαβράκι, κρανιό και φαγκρί βραχύπτερο. Το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ με έντονο ελληνικό branding και εντυπωσιακή προβολή της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και των ελληνικών φρέσκων ψαριών εκτροφής Fish from Greece, επιμελήθηκε η εταιρεία Promo Solution, σταθερή και αξιόπιστη συνεργάτιδα της ΕΛΟΠΥ στις εκθέσεις.
Με τη διαχρονική παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις, η ΕΛΟΠΥ, αποδεικνύει τον εξωστρεφή κ εξαγωγικό προσανατολισμό των 22 Μελών της.